Κυριακή 10 Μαΐου 2009



Είμαστε στρουθοκάμηλοι;


Οι στρουθοκάμηλοι, λένε, κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο για να μην βλέπουν τον κίνδυνο που έρχεται … και για να μην τους βλέπει ούτε και αυτός!

Μήπως καθημερινά στρουθοκαμηλίζουν οι άνθρωποι και αντί να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του πλανήτη κάνουν ότι αυτά δεν υπάρχουν … ελπίζοντας ότι θα λυθούν από μόνα τους;

Τα προβλήματα είναι καθημερινά και δυστυχώς δεν φεύγουν από μόνα τους. ΟΛΟΙ και εννοούμε ΟΛΟΙ πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες, να κάνουμε τα λόγια πράξεις και να απαιτήσουμε οι κυβερνήσεις να κάνουν τα μεγάλα άλματα. ΤΩΡΑ!


Είμαστε ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. Δεν είμαστε στρουθοκάμηλοι!

3 σχόλια:

  1. "να κάνουμε τα λόγια πράξεις και να απαιτήσουμε οι κυβερνήσεις να κάνουν τα μεγάλα άλματα. ΤΩΡΑ!"

    xerete,

    ithela na rwtisw kati, oxi oso afora tin prwsopiki sas apopsi, alla tin apopsi tou politikou kommatos to opio ekprosopite.
    gnwrizoume oloi oti ginete megali prospathia sto ekswteriko, ke stin evrwpaiki enwsi alla ke se alles xwres, gia na 1)katargithoun ta piramata sta zwa 2) na perioristoun oi fores stis opies "xrisimoiate" to idio zwo se epwdina piramata, mexri na katargithoun entelws ta piramata.

    stin kipro, ine gnwsto pws to idrima paraskevaidi kani piramata se zwa, ke prosfata stis akadimaikes thesis tou TEPAK sti lemeso ezitithike kathigitis (ilektronikwn) gia piramata pou prokite na arxisoun na ginonte se pontikia me ilektrosok (simera pontikia, avrio kattoi, methavrio skilloi ke pithikoi)

    tha to ektimousa afantasta an mou elegate pia en i thesi tou kinimatos twn oikologwn oso afora:
    1) ta piramata sta zwa
    2)ta piramata sta zwa stin kipro


    efxaristw,
    Evangelia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών είναι ξεκάθαρα ενάντια στα πειράματα σε ζώα και στην οποιαδήποτε χρήση ζώων για σκοπούς διασκέδασης π.χ. σε τσίρκα και δελφινάρια. Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και ο Επίτροπος Περιβάλλοντος συνεργάζονται με την Υπηρεσία περιβάλλοντος για την προώθηση νέας νομοθεσίας για απαγόρευση της χρήσης ζώων για διασκέδαση. Για την πληροφορία ότι στην Κύπρο γίνονται ή προγραμματίζονται πειράματα σε ζώα... υπόσχομαι ότι θα ψάξω να μάθω και θα επανέλθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών είναι ξεκάθαρα ενάντια στα πειράματα σε ζώα και στην οποιαδήποτε χρήση ζώων για σκοπούς διασκέδασης π.χ. σε τσίρκα και δελφινάρια. Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και ο Επίτροπος Περιβάλλοντος συνεργάζονται με την Υπηρεσία περιβάλλοντος για την προώθηση νέας νομοθεσίας για απαγόρευση της χρήσης ζώων για διασκέδαση. Για την πληροφορία ότι στην Κύπρο γίνονται ή προγραμματίζονται πειράματα σε ζώα... υπόσχομαι ότι θα ψάξω να μάθω και θα επανέλθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή